Pravne napomene

Svako korištenje internet stranice vio-zapresic.hr podliježe niže navedenim uvjetima:
  • Ove internet stranice zaštićene su autorskim pravom koje pripada Zaprešiću d.o.o., na način da Zaprešić d.o.o. jedini posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora, promjene i usklađivanja sadržaja ovih stranica. Zaprešić d.o.o. zadržava pravo promjene ovih stranica, njihovog sadržaja ili dijela sadržaja na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
  • Ove internet stranice sadrže programska rješenja, zaštitne znakove, imena i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu Zaprešića d.o.o. Sve fotografije, slike, podaci i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo Zaprešića d.o.o. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na ovim internet stranicama zadržava Zaprešić d.o.o.
  • Podaci i materijali objavljeni na ovim internet stranicama smiju se kopirati i koristiti samo za individualnu upotrebu i samo u nekomercijalne svrhe, te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći.
  • Medijskim subjektima dopuštena je upotreba materijala objavljenih na ovim internet stranicama isključivo u uredničke, informativne i promidžbene svrhe, objavljivanjem u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Ostalim korisnicima dopušta se objavljivanje adrese ove stranice na njihovim korisničkim stranicama u svrhu preporuke.
  • Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe dijela ili cjelovitog sadržaja ovih internet stranica u svrhu trgovine, prodaje ili nuđenja proizvoda ili usluga bilo koje vrste, objavljivanja reklama, prikupljanja ponuda za proizvode i usluge te u druge komercijalne svrhe.
  • Zabranjeno je prenošenje i objavljivanje dijela ili cjelovitog sadržaja ovih internet stranica uz korištenje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse ili drugi štetan materijal.
  • Zaprešić d.o.o. odgovoriti će na ovim internet stranicama na svako pitanje postavljeno putem e-maila istaknutog za postavljanje pitanja uz prihvaćanje od strane korisnika napomena koje se nalaze na stranici za postavljanje pitanja.
  • Zaprešić d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu, uključujući posebnu ili posljedičnu štetu, koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovih internet stranica. Zaprešić d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na ovim stranicama našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost u trenutku korištenja.