RADOVI U ULICI KARDINALA ALOJZIJA STEPINCA (TŽF)

Zbog izvođenja hitnih radova rekonstrukcije dotrajalih elemenata vodovodne mreže u srijedu 13.10.2021.u vremenu od 08:00-17:00 sati će biti zatvoren dio Ulice kardinala Alojzija Stepinca (TŽF) . Mikrolokacija zone radova je uz semaforizirano raskrižje na TŽF-u prije samog skretanja na parkiralište uz Pučko otvoreno učilište. Ulaz na navedeno parkiralište biti će moguće samo iz smjera Zagreba.

Za vrijeme trajanja radova promet iz Ulice Pavla Lončara desno u Ulicu kardinala Stepinca voditi obilaskom zone radova po postavljenoj privremenoj regulaciji. Iz smjera Zagreba na semaforiziranom raskrižju (TŽF) biti će ukinut lijevi skretač tako da se sav promet iz smjera Zagreba vodi iz Ulice kardinala Alojzija Stepinca ravno u Ulicu bana Josipa Jelačića te dalje kroz Ulicu Ante Starčevića do Pavla Lončara.

Upućujemo sve vozače koji su u mogućnosti  da 13.10.2021.  koriste Južnu i Sjevernu obilaznicu  kako bi se maksimalno smanjilo prometno opterećenje u centru Zaprešića te izbjegle prometne gužve za vrijeme trajanja radova.

Linija javnog gradskog prijevoza  172 u smjeru Zagreba prometovati će redovnom postojećom prometnom trasom. Mijenja se trasa linije 172 samo iz smjera Zagreba prema Zaprešiću koja će prometovati privremeno izmijenjenom trasom i to  Ulicom kardinala Alojizija Stepinca- ravno Ulicom bana Josipa Jelačića do Ulice Matije Skurjenija te dalje do okretišta u Ulici Zelegaj.

Također, iz smjera Zagreba na navedenoj liniji, samo iz smjera Zagreba uspostaviti će se privremeno autobusno stajalište uz Hep budući da se ukida stajalište uz „Dom zdravlja“ i u „Starčevićevoj“ ulici.

Suglasnost ulica Kardinala Alozija Stepinca

Obavijest putnicima – 172 (13.10.2021.)

Suglasnost za izvođenje radova

Skip to content