03 prosinac

Računi za vodne usluge

Korisnicima koji su u preplati Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. će od prosinca 2020. godine preplaćeni iznos krajnjeg kupca za vodne usluge koristiti za umanjenje iznosa za plaćanje računa.
Na računu će se iskazivati ukupan iznos računa za obračunsko razdoblje, iznos preplate i iznos za plaćanje, a na uplatnici će biti iznos koji je potrebno platiti (iznos računa umanjen za preplatu.

13 studeni

Nedolično ponašanje radnika

Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12.11.2020. na odlagalištu otpada u Zaprešiću.
Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni sa radnog mjesta, te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline.

Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o.

01 srpanj

Predstavljen Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić ZA ČISTO I BISTRO

ZA ČISTO I BISTRO – gotovo 684 milijuna kuna vrijedan Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić predstavljen je danas javnosti u svečanoj dvorani Vodoopskrbe i odvodnje Zaprešić d.o.o., u Zaprešiću. Projekt nazvan ZA ČISTO I BISTRO povećat će priključenost stanovništva na javne kanalizacijske sustave, omogućiti pročišćavanje otpadnih voda, osigurati racionalnije korištenje vode te pridonijeti očuvanju zdravlja ljudi, zaštiti izvorišta voda za piće te na kraju, zaštiti vodnih resursa i okoliša.

Svi detalji nalaze se u objavi za medije, a više o projektu možete čitati i na internetskoj stranici www.zacistoibistro.hr

27 travanj

Radovi na vodoopskrbnoj mreži 28.04.2020.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u utorak, 28. travnja 2020. godine, od 08.00 do 16.00 sati neće biti opskrbe vodom u ZAPREŠIĆU:

Ulica Hrvatske Mladeži

Ulica Bana Josipa Jelačića k.br. 4, 6, 8, 10, 12, 14

Opskrba pitkom vodom vršiti će se autocisternom!

Molimo cijenjene građane da nakon ponovne uspostave vodoopskrbe očiste mrežice na slavinama.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

16 ožujak

OBAVIJEST KORISNICIMA

ZBOG PROGLAŠENE EPIDEMIJE BOLESTI IZAZVANE KORONA VIRUSOM (COVID 19), A U CILJU ZAŠTITE ZADRAVLJA SVIH GRAĐANA, OBAVJEŠTAVAJU SE KORISNICI USLUGA DA OD 17.03.2020. DO DALJNJEGA, ODNOSNO DO PONOVNIH STJECANJA UVJETA ZA RAD, NEĆE BITI  MOGUĆE:

  • PRISTUPITI U POSLOVNE PROSTORIJE NA LOKACIJI ZELENGAJ 15,
  • PLAĆATI NA BLAGAJNI, KAO NI DOBIVATI USMENE INORMACIJE NA INFO PULTU I ŠALTERU REKLAMACIJA.

 

INFORMACIJE KOJE SU KORISNICI USMENO DOBIVALI NA INFO PULTU, KAO I REKLAMACIJE KOJE SU OBAVLJALI NA ŠALTERIMA PODUZEĆA, OD 17.03.2020. MOĆI ĆE ZATRAŽITI :

 

  • PISANIM PUTEM (na adresu Zaprešić, Zelengaj 15

ili e-mail:  zsluzbe@komunalno-zapresic.hr

 

  • TELEFONSKI (ZAPREŠIĆ d.o.o. centrala: 3310-315, 3310-789, VIO-ZAPREŠIĆ centrala: 3314-383, 3314-384)

 

ISKLJUČIVO PISANIM PUTEM ZAPRIMAT ĆE SE I ZAHTJEVI ZA PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBNU MREŽU.

 

ZA RAČUNE KOJI SE ODNOSE NA USLUGE ODVOZA OTPADA I VODNE USLUGE ISPORUČENE TIJEKOM VELJAČE 2020. NEĆE BITI OBRAČUNATA KAMATA NA ZAKAŠNJELA PLAĆANJA.

26 veljača

Radovi na vodoopskrbnoj mreži

Zbog radova na vodovodnoj mreži u četvrtak, 27. veljače 2020. godine, od 08.00 do 14.00 sati neće biti opskrbe vodom u naseljima:

– LADUČ: Zagrebačka ulica – k.br. 89, 93, 97, 99
– KLJUČ BRDOVEČKI:  Zagrebačka ulica – k.br. 3-57
– ŠENKOVEC:  Zagrebačka ulica – k.br. 2-40
Ulica J. Šintića – kompletna ulica

Molimo cijenjene građane da nakon ponovne uspostave vodoopskrbe očiste mrežice na slavinama.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

31 srpanj

Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike kao Posredničko tijelo razine 1, nakon provedenog postupka propisanog Zajedničkim nacionalnim pravilima broj 06 „Dodjela bespovratnih sredstava“ koje je donijelo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije,  donijelo je Odluku o financiranju iz fondova Europske unije za projekt  Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zaprešić“.

Odluka o financiranju iz fondova Europske unije

19 srpanj

Očitovanje na neistinite i netočne informacije

S obzirom na brojne netočne i maliciozne informacije koje kruže društvenom mrežom Facebook, u grupi „Zaprešić bez cenzure“, o navodno nezakonitim Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga te nezakonitom cjeniku Vodoopskrbe i odvodnje Zaprešić d.o.o., u cijelosti objavljujemo odluke Visokog upravnog suda Republike Hrvatske donesene povodom prijedloga za pokretanje postupka ocjene zakonitosti.  Vodoopskrba odvodnja Zaprešić d.o.o. zakonom predviđene mogućnosti obustave isporuke vode koristi isključivo u slučajevima predviđenim zakonskim i podzakonskim propisima. Pitanje obustave isporuke vodnih usluga regulirano je Zakonom o zaštiti potrošača i Zakonom o vodnim uslugama. Tvrdnje o nezakonitim skidanjima vodomjera bez  ikakve obavijesti zbog neplaćena dva računa su netočne informacije koje nemaju utemeljenost u stvarnosti i imaju za isključivi cilj narušavanje ugleda i časti društva. Ovim putem zahvaljujemo svim korisnicima koji uredno podmiruju svoje obveze, na taj način pomažete razvitak i održavanje standarda kakvoće vodnih usluga te održivo korištenje vodnih resursa.

 

ODLUKA VISOKOG UPRAVNOG SUDA RH – povodom prijedloga za ocjenu zakonitosti općih i tehničkih uvjeta isporuke vodnih usluga

ODLUKA VISOKOG UPRAVNOG SUDA RH – povodom prijedloga za pokretanje postupka ocjene zakonitosti cjenika

ODREDBE ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA I ZAKONA O VODNIM USLUGAMA