30. travnja 2021.

03.05.2021. započeti će građevinski radovi na sustavu odvodnje otpadnih voda naselja Pojatno – sekundarna mreža u Voćarskoj ulici. Građevinske radove izvodit će Tigra d.o.o. u trajanju od mjesec dana.

26. travnja 2021.

Dana 28.04.2021. započeti će građevinski radovi na izgradnji odvodnje otpadnih voda Općine Bistra u slijedećim ulicama: Ulica Vladimira Nazora, Odvojak Selske ulice, Stubička ulica, Ulica Matije Gupca, Selska ulica, Bregovita ulica i Odvojak Bregovite ulice. Radove u navedenim ulicama izvodit će CGP d.d.

 

20. travanja 2021.

Produljuje se zatvaranje prometa na županijskoj cesti Zabok D1 – dionica od križanja sa Sportskom ulicom do križanja s Ulicom Ljudevita Gaja (Faza 7) i dionica od križanja s Ulicom Ljudevita Gaja (Faza 8) radi složenosti dionica i izvođenja radova u zahtjevnim uvjetima.

Obilazan pravac za vrijeme trajanja izvođenja radova dostupan je na dionici Zagrebačka ulica – Industrijska ulica.

Očekivani kraj građevinskih radova je subota, 1. svibnja.

Izmjena i dopuna odluke o zatvaranju

 

9. travnja 2021.

Zbog radova na dogradnji sustava javne odovodnje unutar naselja Zaprešić – Ulica uz Dom zdravlja – spoj Ulice Pavla Lončara sa odvojakom Ulice Pavla Lončara, dio Ulice Pavla Lončara biti će zatvoreno za promet od ponedjeljka 12. travnja zbog prekopa ceste u sklopu izvođenja građevinskih radova. Radove će izvoditi član zajednice ponuditelja Georad d.o.o. Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju.

Elaborat privremene regulacije prometa B.4.4 rev2

 

13.04.2021. – 13.06.2021 izvođenje građevinskih radova na rekonstrukciji kolektora u Ulici bana Josipa Jelačića – Faza I. Građevinske radove izvodit će CGP d.d.

Suglasnost

 

S obzirom na početak radova na rekonstrukciji kolektora Ivanečka ulica – Ulica Pere Devčića u sklopu Etape 3 radova na Rekonstrukciji i dogradnji sustava javne odvodnje unutar naselja Zaprešić, produljuje se zatvaranje dijela Ulice kardinala Alojzija Stepinca, dionica od raskrižja sa Jurmanovom ulicom do raskrižja sa Odvojkom ulice kardinala Alojzija Stepinca radi složenosti dionice i izvođenja radova u zahtjevnim uvjetima. Očekivani kraj građevinskih radova je petak 23. travnja. Radove izvodi BK Montaža d.o.o. Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju.

II. IZMJENA I DOPUNA ODLUKE o zatvaranju dijela Ulice kardinala Alojzija Stepinca i dijela Ulice Pere Devtida